Helmikuun hetket

Helmikuun heilahti hetkessä. Siinä on niin vähän päiviä, ettei ehdi mukana pysyä.

Helmikuun suoratoisto
Katsoin läpi kaksi banaanibeellä alkavaa pukuepookkia, Netflixin Bridgertonin sekä Areenasta Belgravian. Bridgerton oli makuuni liian hömppää saippuaoopperaa, mutta toki viihdyttävää sellaista. Olen enemmän Belgravian naisia. Nautin siitä, miten tarkkaan sarjan kohtaukset oli rakennettu pukuja, kampauksia ja lavasteita myöten. Tarina piti hyvin otteessaan. Toivottavasti se saa pian jatkoa.

Helmikuun telkkarituokiot
Jee, Voice of Finland alkoi! Ollaan joka kausi isämiehen kanssa katseltu ja analysoitu kaikkien kaikki suoritukset oman elämämme tähtivalmentajina. Toinen ohjelma, mitä me yhdessä katsotaan on Sohvaperunat. Tämä kausi vaikuttaa taas tosi hyvältä. Olen nauranut itseni jo tärviölle kolmen jakson äärellä. Ihan parasta viihdettä, kun sohvikset katsovat TIS Suomea 😄

Helmikuun söpistely
Tämä herra kolme veen päikystä ihan itse tekemä ystävänpäiväaskartelu on niin söpö ❤️ Ripustin sen keittiön ikkunaan. 


Helmikuun herkku
Runeberg ehdottomasti. Sissi-Kissi on samaa mieltä. 


Helmikuun kirppislöytö
Pahus, en ehtinyt kuin kerran kirpulle, mutta teinkin sitten vuosisadan löydön. Ostin kirpparilta Indiskan turkoosit tarjoiluastiat 3 e / kpl eli yhteensä sex euros. Ei huono. Ostin myös tuon sinisen lasikulhon. Olikohan se kanssa kolme euroa vai vitosen? En muista, mutta halvalla lähti. Helmikuun viherkasvit 
Mr Tokmanni myi mulle nämä. He ovat vuoripalmu ja kultapalmu. Ruukuttaa tarttis vielä. 


Helmikuun kulttuurituokio
Kävimme työporukalla tsekkaamassa Marja Kolun näyttelyn "Kaikki katoaa valkoiseen" Lapuan taidemuseossa. Mielenkiintoinen näyttely. Ihan kaikki ei tälle maalaiselle auennut, mutta kyllä siinä oli hetkensä. Esimerkiksi nämä seinälle nostetut kangaspuiden polkuset ovat hienot. Kannattaa käydä näyttelyssä! 


Helmikuun kässäkerho
Tämä pipo tuli virkattua. Sen ohjeet ovat täällä: Klik! 


Helmikuun biisi
No se on ehdottomasti Blind Channel ja Dark Side. Tämä oli mun ehdoton lemppari UMK kisassa. Äänestin. 

Ja lopuksi
Helmikuun uusi asia
Kuun vikana viikonloppuna kävin kansalaisopiston savikurssilla tekemässä valusavesta astioita. Jahka työt on lasitettu eli ne ovat valmiita, voin esitellä parhaat täällä. Lasitusta nyt hieman hidastaa yksi korona ja sen mukanaan tuomat rajoitukset ja sulut ja mitä näitä on, mutta kattellaan, koska saamme kokoontua tekemään savikippomme valmiiksi. Oli hauskaa!


Ens kuun jälkeen on jo toukokuu!

Kommentit