Pipsa Possu! Miksi olet pinkki?

Minkä himpskatin takia Pipsa Possu tuotteet on koodattu 90 prosenttisesti pinkiksi? Kolmevuotias poikani rakastaa Pipsa Possua, mutta ei halua pukeutua pinkkiin. 

Sanon heti kärkeen, että pinkki on yksi lempiväreistäni, kuten violetti, turkoosi, oranssi, keltainen... Minulle sopisi siis vallan hyvin pukea söpö poikani päästä varpaisiin söpösti söpön pinkiksi. Ikävä kyllä hän itse tykkää vihreästä, sinisestä, mustasta ja pienissä määrin myös oranssista. Ei ollut pinkkiä siinä listalla, kuten huomasitte. 

En saa enää pukea kolmevuotiasta täysin 6-0 kuten itse tahdon. Mokoma on oppinut sanomaan "en tahdo" ja "minä itse". Jos väärää puet, hän riisuu sen pois ja lähtee ennemmin vaikka nakkena matkaan. 

Vauvana puin hänet joskus isosiskon vanhoihin vaatteisiin. Kyllä, otin todisteeksi valokuvia, joita esittelen tulevaisuudessa heti ensimmäiselle puolisoehdokkaalleen ja lupaan lässyttää samalla kuinka söpö poikanen minulla on <3

Koska maailma on koodattu siten, että tytöt ovat pinkkejä ja pojat vaaleansinisiä, ei kolmevuotiaani todellakaan tahdo verhota kroppaansa vapaaehtoisesti pinkkiin. Hänen mielestään se on tyttöjen väri, vaikka minä tai mieheni emme ole tätä hänelle kertoneet. Jostain universumista hän on ihan itse pieniin aivoihinsa tämän tiedon imaissut ja syvälle sisäistänyt. 

Saman pojan ainut joululahjatoive oli Pipsa Possun puhelin. Sen hän toki sai. Puhelin on erittäin pinkki pinkeröinen, mutta tällä hän kuitenkin leikkii mielellään. Ehkä hän itse tsekkasi siitä Suuresta Lelukuvastosta, ettei tuotteesta ole olemassa sinistä Jyri-versiota, joten no can do. Vaihtoehdot olivat pinkki tai ei mitään. 

Emme ole koskaan mitenkään rajoittaneet lastemme leikkejä "poikien" tai "tyttöjen" leikkeihin. On olemassa vain leikkejä. Pikkupojat ovat viimeaikoina leikkineet isosiskon kanssa barbien uimakarkeloita kylppärissämme. Ideana on barbien kokonaisvaltainen kastelu vauvan kylpyammeessa. Teini tosin kävi kylppärin ovella kommentoimassa touhun näyttävän siltä, että pikkupojat murhaavat barbit kylmäverisesti hukuttaen ammeen pohjalle.

Mutta Pipsa Possu! Miksi olet pinkki? Toki sika on sen värinen. Montako sinistä tai vihreää Pipsa Possun kuvalla varustettua paitaa löydät netistä? Ei siis Jyriä, vaan Pipsa. Paidassa ei saisi olla pinkkejä yksityiskohtia, jotka pökkäävät heti kolmevuotiaan silmään ja tuote menee hylkyyn. 

Lapseni ehdoton ykköstoive olisi sininen Pipsa Possu huppari. Kiinankaupasta en tilaa vaatteita lapsilleni. Name it -vaatemerkki saa ottaa tästä vapaasti idean! Kommentit

 1. KappAhlilla näytti olevan vihreä t-paita, jossa Pipsa ja Jyri pelaavat jalkapalloa, ja NameItillä tummansininen Pipsa ruutua hyppäämässä...mutta vähissähän nuo ovat. Tsekkaa myös norjalainen nettikauppa noasarkbarneklaer.no/butikk/peppapig-s-eventyr, josko toimittaisivat Suomeen, siellä oli laajemmin NameItin Pipsa-vaatteita :) . Meillä myös 3vee poika tykkää Pipsasta, joskin suurin suosikki on silti Hello Kitty. Onneksi lempiväreihin kuuluu myös se pinkki, koska siinä vasta hahmo joka on kääritty vaaleanpunaiseen :D :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Name it:n paidassa, jossa Pipsa hyppää ruutua, on jokin pinkki yksityiskohta, jonka takia paita meni hylkyyn. Muistaakseni jokin pinkki "nauha" näkyy kauluksesta tms naurettavan pieni yksityiskohta. Kiitos tuosta norjalaisesta! Tsekkaan sen! Meillä on myös Hello Kitty katselulistalla, mutta onneksi siitä ei tarvitse etsiä sinisiä vaatteita 😄

   Poista
 2. Voi pientä! Meilläkin on yksi Pipsa Possu fani, mutta pinkki on lempiväri. Voisiko silityskuva omaan huppariin toimia? Ainakin Etsyssä näyttää olevan paljon myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo silityskuva! Tosin varmaan saan sen jäämään silitysraudan pohjaan kiinni 😄

   Poista

Lähetä kommentti

Mitä tykkäsit? Jätä viesti :)